KRIMIONLINE, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI VIDEA, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Poslední z litoměřických lupičů se policii přihlásil sám

Poslední z pachatelů, kteří mají mít na svědomí přepadení litoměřického podnikatele Jaroslava Papouška a jeho rodiny ve vile v Plešivecké ulici v Litoměřicích, se v sobotu sám přihlásil na policii. O den dříve policie oznámila zadržení sedmi pachatelů a po posledním, 23letém Josefu Crhákovi vyhlásila pátrání.


„Pátrání po Josefu Crhákovi bylo odvoláno, neboť se v sobotu sám přišel přihlásit policistům v Litoměřicích. Po jeho ztotožnění a zadržení byl i na tohoto muže podán podnět na vzetí do vazby,“ uvedla litoměřická policejní mluvčí Pavla Kofrová s tím, že návrh byl akceptován a mladík tak skončil ve vazební věznici. Už o víkendu putovalo do vazby všech sedm dalších obviněných.

Lupičů bylo ve skupině celkem devět, jeden z nich při přepadení přišel o život. Všichni byli obvinění z trestného činu loupeže spáchaného organizovanou skupinou a z porušování domovní svobody. Hrozí jim až 12 let vězení.

Podle podnikatele Papouška v noci 25. května vnikli do jeho vily čtyři lupiči převlečení za policisty a přítomné ohrožovali zbraněmi. Tři z nich měli utéct se zhruba 120 tisíci korunami.

Napadenému podnikateli se po potyčce podařilo zadržet jednoho z pachatelů, i když na něj měl mířit pistolí. Na místo dorazili jako první městští strážníci, kteří muži nasadili pouta. Policie uvedla, že po jejich příjezdu už nejevil známky života. Experti nyní zkoumají, co přesně způsobilo smrt muže a zda to mohlo být i kvůli užívání drog.


(Zdroj: Krimi Zprávy Litoměřice)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

MLYNÁŘÍK VÁCLAV
* 11.2.1969 pohřešovaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín